Sunday, December 26, 2010

Kontez: Your URL Story Contest

Assalamualaikum semua!

Perkara penting yang perlu dilakukan segera ialah:

1) Buat satu entry and letakkan gambar contest yang haruslah di linkkan ke entry si pencipta contest:  

Kelik gambar di atas untuk di linkkan ke page pencipta contest yerr.

Entry kali ni adalah pasal Your URL Story Contest. Well, based on nama contest, semua dapat agak kan contest nie tentang apa.

Memandangkan URL aku memang ada story disebalik penciptaannya, aku tanpa segan serta silu terus tertimbul minat untuk juin. Keh keh keh.

Tanpa panjang cerita. Ayuh, LAYAN~




2) Cerita and story mory pasal blog URL aku:


Okay, setelah mendapat mimpi untuk buat blog lagi 1, aku ponnn tercari-cari URL yang sesuai and kononnya nak URL yang ala-ala comel-comel ayu gituh. Sampai google kan jenis URL yang best untuk dapatkan ilham. Cari punya cari last last aku jadi malas sebab tak jumpa yang sesuai.


Dengan malasnya, aku pon terus letak taknaksayur.blogspot ja. Sebabnya aku memang tak suka sayur and tak boleh makan sayur. Nanti mula la aku rasa mual semacam kalah orang morning sickness taww.


Disebabkan aku tak suka sayur, so setiap kali order makanan terpaksa cakap "Burger taknak sayur 1", "Mee Goreng taknak sayur 1", "Nasi Goreng Cina taknak sayur 1", "Laksa taknak sayur 1" and sebagainya. huhu sampai pakcik makcik kat pasar malam and cafe kolej aku ponn da boleh kenal. Keh keh keh glemer ouh aku.


So, ungkapan seharian aku ni telah megilhamkan URL blog aku. Heh heh diharap cik pencipta contest puas hati dengan story aku lah eh. :D



3) Tag 2 orang untuk join:

Disini aku telah mentag sekaligus menjemput dua rakanku yang bertuah yaitu:





4) Tinggalkan link entry di komen entry contest cik pencipta contest. Heh asal cam berbelit sikit ayat ni ha? Hrmm~


 All 4 checklists: DONE! Tingkiu~ >___________<

3 comments:

mera zati M.z said...

hehe agak berbelit laa :P
tq join~
tggu update nanti noh..
:)

Zero said...

nasib baik tak suka makan sayur je. nasi makan tak ? hehe

Nurulee said...

Mera Zati: hehe terbelit lidah baca x? hehe orait vry looking 4ward for ur update :D

Zero: haha nasi wajib sehari sekali, cukup 3 hari xmakan nasi, bole tumbang. hehe