Saturday, December 25, 2010

Me: Selamatkan Aku

Assalamualaikum semua! >___<


Entry malam nie pendek ja.Well, lagi 3 jam nak bertolak balik ke KL.  Memandangkan sejak dua tiga menjak nie banyak ekciden melibatkan bas-bas. So menjadi kebiasaan bagi aku untuk merasa takot. Hikhiu~ Hikhiu~ +.+"


KL, I'm coming lagi!






Memang sedih nak tinggalkan family aku yang tersayang. Buat pamili aku yang disayangi, Take Good Care of yourself. Kita jumpa lagi time cuti raya cina nanti.


Hehheh lagaknya cam budak baru masuk U lak kan. Homesick! ahaha tapi well, itulah aku setiap kali nak masuk sem baru memang homesick. Miahaha.






Diharapnya aku selamat sampai ke KL and tiba di rumah sewa dengan selamat. 


Pliss pliss~ ramai-ramai doakan keselamatan aku key?


Disamping itu aku jugak nak mintak ampun and maap kepada semua yang mengenali diri ini atas segala salah and silap aku..


Sehingga berjumpa lagi, baibai semua!




P/S : Jangan lupa singgah selalu kat blog nie and tinggalkan jejak. And disamping itu, rajin-rajin lah kelik nuffnang yerr. Well, duk KL nie semua belanja naik. Kota Metropolitan lah katakan. Ahaks~

6 comments:

iniialahaku said...

amin...japgi klu rasa bas 2 bwak cam xbtul je, g ktuk kpala driver 2..ckap kat dia mak pesan suh bwak elok2

Nurulee said...

hehhe seb baik bus bwk elok smlm smpai nyenyak tido. haha btw, da selamat arrived KL. hehhe :)

Miss Izah Mohamed said...

semoga selamat sampai :)

Nurulee said...

tengkiu tengkiu. da selamat sampai kul 5.30 pagi td hehe. hilang kecuakan. :)

AtiEnAbErn said...

moge selamat tiba dan selamat pulang ..=)

Nurulee said...

tengkiu atien. :P