Sunday, January 2, 2011

Me: Happy Birthday To ME

Assalamualaikum semua.

Yaa~ berdasarkan tajuk di atas. Tidak salah lagi harini memang besday aku. Miahaha kepohchii tak?



Kehkeh untuk pengetahuan umum, aku nie memang jenis suka kepoh sal besday aku. Seminggu or lebih drastik kadang-kadang lagi sebulan aku da kepoh kat orang-orang yang tertentu.

Haha memang tak malu kan aku? Hermm~ well, this is all from me :)

Sape sape yang nak bagi hadiah boleh kelik-kelik nuffnang yerr. nanti dapat duet nuffnang boleh aku beli hadiah sempena besday. kah kah kah.

Nak bear nih!! keh3~


Bye :) Love you all~ Mood nak love semua orang hari ni. haha~

14 comments:

ika nania said...

happy birtday .... sory ... ta dew hadiah .. :)

ika nania said...

happy birtday .. sory tak dew hadiah ... :)

AtiEnAbErn said...

happy brthday 2 u ... he3 .. =)

Nurulee said...

tengkiu Atien hehe :P

hafiz/ kuka said...

epy bufday...
semoga pnjang umoq

Nurulee said...

Ika: tengkiu~ hehe xpe2 kelik2 jaa nuffnang tuh ehhee :D

Nurulee said...

Hafiz: hehe amin. tengkiu :D

aida4eva said...

epi besday ye :) may all ur dreams c0me true :)

aFiF fAiZ said...

hepi2 bfday to u!!!!

Nurulee said...

Aida: amin.tengkiu2 aida! hehe :D

Afif: tengkiu afif. :D

fyda razak said...

selamat hari lahir :)

Nurulee said...

Fyda: tengkiu so much :D

Asluvcat said...

hepy birthday dear~ ^^,

Nurulee said...

tengkiu asluvcat >_________<