Saturday, January 1, 2011

Info: Korean BEFORE & AFTER surgery (Women)

Assalamualaikum semua~

Petang yang nyaman nie, aku nak story pasal artis-artis korea yang buat plastic surgery. Kalau korang baca kajian lah kan approximately 73% korean women undergo plastic surgery.

Perghh~ banyak tak?? Manyak sih! And mostly of course artis perempuan.

Memang berlambak yang dah buat surgery but this is antara pembedahan plastik yang terbaik lah.


Kih kih. Ada tak artis-artis yang korang minat puja puja dalam gambar nie?

Dasyat kan transformasi dorang? Terus jadi cantik cam gituh.



Hebat tak? Hebat tak? kehkehkeh Hebat kan? Memang aku tabik berspring-spring lah kat Doktor yang operate dorang nie.

Nie baru girls, boys ponn ada jugak yang undergo surgery. Nak handsome punya pasal kan? Nanti aku masuk yang boys lak. Tah-tah laki aku yang 3 ketol kat header tu ponn Fake gak. Ngehehe~


P/S : Mesyuarat Jawatankuasa Perunding Hukum Syara’ (FATWA) Negeri Selangor menyatakan "Adalah HARAM melakukan pembedahan plastik sekiranya bertujuan untuk mengubah keadaan diri yang normal tanpa ada apa-apa sebab-musabab yang baik. Namun adalah Harus melakukan pembedahan plastik ini sekiranya terdapat sesuatu hajat yang penting seperti memperelokkan sesuatu anggota yang sumbing, cacat dan sebagainya."

7 comments:

Enh Ear said...

aduh... tu pasal orang korea tiba2 mata bulat.. dah tak de sepet dah...

Nurulee said...

ehehe sbb tu la bulat-bulat semua matanya. Plastic fantastic. :D

MéuzAngelo™ XXIII said...

tak semestinye dorang wat plastik segeri..
kadang2 mekap yg wat dia nmpk lawa mcm tu

Nurulee said...

yepp mebi. Depends on persepsi masing-masing. Everyone have their own judgement. :)

Asluvcat said...

hehe...xde name dOrg kew?? ^^,

Nur Zaheera said...

hehe ;D plastic surgery yang cartoon uh, ta bole blaa. tapi that is reality ! no plastic surgery, bukan no sayoq jep d: hihi

Nurulee said...

Asluvcat: nnt sy msukkan nama dorang eh. :D

Zaheera: haha yepp no plastic segeri n no sayoq jugak. kehkeh :D