Sunday, January 30, 2011

Me: Orang Tengok Aku Tengok

Assalamualaikum semua.


Sana sini orang duk cakap, duk kepohchi kecohchi, post kat Facebook laa, blog laa macam-macam laa. Aku ponn juin gak laa kekecohan and kekepohan yang berlaku. Uhuuu~ berbelit-belit arh ayat aku.


Suka lah gambar Xiah yang ni.  Hihi~ okay gambar takde kaitan.
|Google Image|




Okay! STOP! Perkara utama yang ingin disampaikan ialah aku baru tengok cerita Khurafat tadi arahan Syamsul Yusof. Tengok wayang kat GSC Times Square. 






Okay, memang agak lambat r. Aku rasa da 3 minggu kott cerita nie out kan. Well, sebab cerita melayu so aku malas nak tengok takot nanti rugi duit tiket ja. Tapi sebab ramai sangat yang cakap best kan, so aku ponn pi lah tengok dengan lagi 2 ketol kawan aku. Kawan perempuan okay? Ai tak pernah tengok wayang dengan kawan lelaki taw. Ai reserve untuk suami ai jerr jadi my first. Kah3 cara cakap macam pondan kat belakang aku tadi. 


Aku tengok yang pukul 5.40 punya tu ponn da selling fast. Dapat seat dua dari depan. Pergh mau patah tengkuk aku melangut tengok!




Okay. Haha berapa banyak okay daa. Sana sini orang bagi rating pas tengok movie. Tapi aku, sorri tak boleh bagi rating! Huuu~ sebab asal keluar muka hantu aku tutup muka. Kesimpulannya, aku memang tak tengok langsung muka hantunya. Memang tak puas lah tengok! T.T




Tapi banyak kezut-kezutan laa. Sampai terketaq-ketaq aku. Jantung ponn berdebar-debar oh.


P/S: Nak kena download Khurafat r. Tak puas tengok asek tutup mata ja. Huu :(

5 comments:

uncle naim said...

oiii makcik, lu tngok tarak ajak guwa pon

Nurulee said...

@ uncle naim
errr~ hang di utara aku di selatan. enggak bisa di ajak. surri :D

uncle naim said...

relationship jarak jauh nih ;P

Nurulee said...

@uncle naim
relation? ship?

uncle naim said...

yup... saling kaitan antara kapal