Sunday, March 6, 2011

Secret Garden for your Weekend

Assalamualaikum dan salam sejahtera! *Pergh gaya cam nak bagi speech ja.

Haha weekend nie rajin lak aku tulis entry, memandangkan sepanjang weekend nie aku tinggal sorang-sorang ja. Sadis! Semua orang balik. Aku ja masih di sini. Uhh~  TT__TT"  


So, cuti aku yang panjang nie telah terisi dengan menonton drama korea Secret Garden. Keh keh da tengok belom? Dah tengok eh? Haha FINE, aku ketinggalan zaman. Actually kan, aku dah ada Secret Garden tuh dari last year lagi la. Dah download, cuma tak
tengok, well I busy kott. *Ni bukan ayat cover taw, memang betol nie. Serius betol, tak tipu. Percayalah! >__<V

Nie haa cover drama nie : Secret Garden

------------------------------------------------

And now introducing you the HERO of this drama.
 Tadaaa ---> HYUN BIN!

Chaaak!  haha~





-----------------------------------------

The HEROIN lak --> Ha Ji Won
*Sorry for the discrimination as the way I introduce the heroin is less excited. +__+

Suka tengok Ha Ji Won berlakon. Tak gedik. Sangat bersahaja. Hoho~ cute kan dia?

See? She's even cuter in boy-cut hair.
--------------------------------------------
Ni other cast main dalam drama nie. 


----------------------------------------

Well, tertarik dengan watak di bawah nie. Sangat mysterious and cool, cool, cool !

Actor baru I guess. Namanya? Pliss tengok next pic.

Lee Jong Suk as Han Tae Sun



---------------------------------------

Ehhheem maafkan saya, when it comes to Korean Actor/Singer, can't help myself from being too excited. Kah kah kah!


Overall, drama nie best! Jenoh aku gelak sorang-sorang. Kah kah kah! Enjoy~~~ 


4 comments:

anasrikandiislam said...

HEHE..BRU tengok cite nie..hehe sweet gle

Anonymous said...

=)....
husna~~~

Nurulee said...

@anasrikandiislam: hehe best kan? kan? hehehe xD

Nurulee said...

@ anonymous
ohh siapakah anda mnyebut nma sbenar sy? =,="