Monday, March 14, 2011

Pentingkah KAPEL time study

Assalamualaikum and Selamat Sejahtera!

Setelah banyak trial untuk wat intro yang menarik. Okay now, aku give up. Tayah intro-intro la. Straight to the point terus sonang maa.SO amacam ngan tajuk di atas?

Aku memang tak tau lah sebab well, I kan single and ready to mingle mingle~ kah kah kah. Aku mengutarakan dan menselatankan persoalan nie sebab hari nie cukup 3 orang sesumpahkan nasihat begini kat aku. Seb baik 3 orang ja, kalaw cukup 44 orang, aishhh!


........................

Si Polan 1:
" First year takda boyfrend tak pa, second year ada lagi. Second year takda lagi ponn takpa, third year ada chance. Tapi sekarang third year still takda boyfrend memang susah la."




Si Polan 2:
" Dah ada calon ka belom nie? Takdak lagi?? Herm alamatnya kahwin lambat la hang."




Si Polan 3:
" Kalau time study takdak boyfren, time kerja lagi susah nak cari boyfren. Tak jumpak dah la."

.........................

SO, dah aku tak menjumpai bakal suami yang sesuai dengan jiwa raga bakul aku lagi or maybe still dalam proses mencari.  Uhuu~ T__T

Tapi bagi aku, dah tertulis ajal, maut, jodoh pertemuan di tangan ALLAH. So, I guess I'll just have to wait and see ja lah. *haa amek kau, aku siap bold kan haha~

...............................................

P/S: Pernah tgk movie Jepun-HK; Turn Left Turn Right. Movie tuh sangat sweet the way they met each other. Kott-kott aku cam tuh gak. kah kah kah~ 

17 comments:

Gen2Merah said...

Tapi study tetap diutamakan k... (",)

CIK GADIS said...

zoey?jgn2 dya somdong derr.. :P

No Sayoq said...

@ Gen2 Merah: yep utamakan study sbb tuh single. kekekekke~

No Sayoq said...

@CG: pernah jumpa zoey ke mek? hehehe~

Syimir said...

hahaa..akak oi..carik cept2 eh..gud luck..^_^

No Sayoq said...

@ Syimir
kan da mention atas tuh. tanak cari lah. tunggu ja. kahh3

amir smuff said...

tapi masa time study kat U single lagi best an.hahaha.betui x akak?/hehe

Syimir said...

hehe..bagus2!..tunggu jek kat umah..waitin 4 the prince charming rite..ngee

No Sayoq said...

@ Amirr
yeppp memang best single kat U, tp depa2 nie xphm, so dorang suh kapel. eshh3~ hehe :)

No Sayoq said...

@ Syimir
haha tunggu org masuk minang ja laa. kah3 senang kan. hehe XD

uncle naim said...

xyah baim wong.. naim wong ad kat sini haha

No Sayoq said...

@ uncle naim
tp, naim wong xsama cam baim wong. kah kah kah~ XD

saperakue said...

yang lain boleh rembat.. won bin,lee min ho mcm susah sikit nak lepas

No Sayoq said...

@ saperakue
kott kott bertuah boleh dpt lee min ho or won bin ka, best jugek! miahahaha~

iniialahaku said...

suma yg dsebut kat ats tu xknal...waaaaa...siap google agi taw

No Sayoq said...

@ iniialahaku

waaaa siap google lg nieh. bagus2. hahaha kagum lak XD

Syafiq Mokhtar said...

xpe jgn risau.. ^^