Sunday, March 20, 2011

Beware! Hantu Suka Pempuan TAK Suka Laki

Assalamualaikum semua ad selamat sejahtera!

Pagi nie aku buat entry pasal hantu lak sebab . Benda nie jadi semalam lagi, tapi malam-malam malas lak nak wat entry sal benda camni. Malas oke? Bukan takut taww~Percayalah! =__="  *ayat cover

|Google Images|


Al-kisahnya semalam aku keluar Bukit Bintang, then dekat Pavilion. Betul-betul depan Pavilion. Ternampak makhluk halus tapi tak halus berjalan berlegar-legar depan tuh. Aku nampak dua ekor. 1 laki, cam hantu bungkus. 1 perempuan, rambut panjang mata lebam.




Okay fine, then nampak banyak-banyak kemre and hot.fm. Well sahlerr hantu palsu. Tapi hantu nie memilih sih. Tak suka amek gambar ngan laki, nak amek gambar dengan pempuan ja. Sila tengok gambar bawah.

===============

|Fokus kat muka hantu. Sikit punya masam muka dia.|
Okay yang baju pepel adalah kawan kepada kawan aku di bawah. hoho~


|Fokus muta hantu lagi. See the difference? Haha melampau tak?|
Yang baju hitam tuh kawan aku na, sapa nak kenal habaq kat aku. Tapi dia da unavail okay. XD

=======================

Memilih kan? haha~


P/S: Kesian aku tegok yang jadi hantu tuh. Motif dia pegang topi tak diketahui. Maybe dia meninggal secara eksiden, sebab tuh pegang helmet. Maybe. Haha~

6 comments:

CIK GADIS said...

erk?xnmpk perbezzan pon..kehkhekeh! =P

il ya na said...

haha lawak seh pocong pgg hemet. nape tah, mybe betul kot analogi awak tu, mati eksiden motor. kui kui kui

No Sayoq said...

@ cik gadis
erkkk biar benar kamu? sila pakai spek! keh keh keh~

No Sayoq said...

@ il ya na
kekekkeke tulaa lawak kn dia pgang helmet. spnjang jalan pegang helmet ja. kompius tul. kakakkah~ XD

Japan animes said...

haha
Gambar kartun hantunya lucu .. ^^

No Sayoq said...

@ Japan animes
haha kiut kan kartun tuh. kekekkeke ^_^