Monday, December 20, 2010

Info: 50 Bloggers Diperlukan II

Assalamualaikum! 
"Tak jawab dosa. Jawab gatal" Boley ada sorang patient psychiatric cakap kat aku camni? Heh seb baik aku jawab dalam hati ja. Kalaw tak pasal aku kena cap gatai!


" http://www.100penulis.com/2010/12/50-bloggers-diperlukan-ii.html "


Hahh? Link hapa nie? So kepada yang berminat nak join blogroll 50 BLOGGERS DIPERLUKAN II, silalah tanpa segan silu, kelik link di atas. hekhek :D



Disebabkan aku dah terlepas pencarian bloggers yang sebelum nie. Tanpa berlengah masa dan waktu lagi, aku terus join 50 Bloggers Diperlukan II anjuran 100penulis.

Secara terus terangnya dengan penuh rendah diri, aku nak mengaku yang aku tak kenal 100penulis sebelum nie. Setelah dipromot oleh adik aku dan membukak page mereka serta membaca karya disana, aku ponn tertarik. Mekasheh sis! >,<


~~~~~~~~~

Aku tertarik, terminat dan tergerak hati dan jantung untuk juin blogroll nie sebab:

1) Aku percaya yang blogroll nie boleh memfofularkan blog aku. Aku taklah aspect nak sefofular blogger lain yang dah hebat. Atleast ada orang baca karya (karya ke?) yang aku tulis ponn cukup untuk mentacingkan aku.

2) Aku nak menambahkan follower. Try ushar follower aku kat sebelah. Ada 3 ketol ja. Actually 2 ketol laa. 1 ketol lagi aku follow diri sendiri. Cess dasar tak malu! hakhak.

3) Aku nak tingkatkan visitor. Tiap-tiap hari aku cek adalaa tak sampai 10 ketol yang view. Tapi aku tetap bersyukur sebab ada orang sudi nak view. (Ayat pasrah. Hikhiuu~)

4) Aku budak baru belajar. Memandangkan aku baru buat blog nie, so aku nak juin laa aktiviti-aktiviti yang bloggers lain juin. So, boleh exchange info kan. Sebab aku tersangatlah noob lagi. Sebelum nie memang aku pernah ada seketol wordpress. Naseb baik Wordpress aku maju jugak hekhek.

5) Aku nak merasa earning dari Nuffnang. Okay ini dipanggil long term goal aku lah. Memang la susah sikit memandangkan blog aku yang kurang mendapat sambutan ini, tapi aku akan terus berharap agar one day, one night, one morning akan ada insan-insan yang menyedari kehadiran blog aku seraya mengikuti blog ini justeru membantu aku mendapat earning Nuffnang. (Ayat pasrah lagi)

Habis pasal sebab musabab, alasan serta the reasons why aku juin blogroll ini.

~~~~~~~~~~

Disini telah ada beberapa blogger yang telah aku tag dalam entry ini yaitu :




Mak aii besaunya font eh? Siap bold lagi yuu. Takpa, tak payah nak pakai spek bila nak tengok.

~~~~~~~~~~~~~~~

Ngehhe so, kepada bloggers yang still noob macam aku or bloggers yang mempunyai dilema yang sama or tak sama macam aku serta bloggers yang berminat dengan blogroll ini.
Jangan tunggu lama-lama! Jangan buang masa-masa!
Ayoh cepat meh join blogroll tersebut di sini:


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2 comments:

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Nurulee said...

Terima Kasih :)