Monday, December 20, 2010

Info: Tukarkan RM50 dengan RM100

Assalamualaikum!

Malam nie aku nak luahkan dilema aku nie. Okay tak payah cakap banyak-banyak. Straight to the point terus!

Aku ada dengar ura-ura khabar angin wangi dari kampung sebelah bahawa kalau tukarkan not RM50 limited edition kat bank, nanti kita akan dapat or bank akan bagi balik 2 keping not RM50 yang tak limited edition.
Persoalannya BETOI ka TIDAK BETOI?



Meaning, kita tukarkan not RM50 limited edition dan dapat RM100.



RM50 limited edition tuh sempena 50 tahun kemerdekaan. Sekarang dah 2010. So boleh tukar lagi tak? Or aku yang out dated sebab lanie baru taw. Or menda alah nie khabar angin busuk yang menipu ja?



Dahlerr aku ada 4 keping nie RM50 limited edition taww yuu. Hah penat aku puasa sepanjang bulan sebab duk save duet nie takmaw guna. Hehh~ kalaw betolla boleyh tukar macam nie, aishh kenyang aku sepanjang bulan. hakhak >________________<

Ni bukan duit aku taww. Google image punya. hakhak.

2 comments:

AIMAN said...

penah dgar jugak.. tapi x taw la betol ke x. haha

Nurulee said...

haha ada kenal orang keja bank tak? hehhe bolelaa tlg tanyakan nnt. :D