Saturday, March 26, 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Assalaamualaikum semua!

Tertarik untuk juin contest setelah lama menyepi dari dunia contest-contest nie. Walaupun takde orang tag, aku dengan gagahnya ponn nak masuk contest nie sebab alang-alang baru post depan cermin last week.

Nak join gak? Sila kelik sini:



1. Buat entry bertajuk 1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin: DONE


2. Banner Picture: DONE



3. Gambar pertaruhan: DONE



4. Manusia bertuah yang akan di tag 4 orang: DONE






Ok semua dah siap, bersedia untuk menghantar penyertaan. Wish me luck! kekekke XD


6 comments:

mr pot n mrs lat said...

gud luck babe (;

: MRS LAT <3

Nurulee said...

Mr Pot n Mrs Lat

tengkiu :)

CIK GADIS said...

fuyyyoo!comel u..ahaks!

p/s : whoaaa!ada org buat header n background bru lah..wooo!cun2!sirius jelos..*nanges 5jam* =((

Nurulee said...

ngehhh tengkiu tengkiu usah puji berlebihan naa XD

OKEdChokelaT said...

hehe...kena tag..jom join GA plak..

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/white-pouch-ga-oleh-lulu-caldina-dan.html

Nurulee said...

hehehhe jom jom jom join xD