Wednesday, April 27, 2011

Baik Remove Iklan Nuffnang !

Lama dah tak menaip kat sini. Huhh tengah tengah hari yang cerah, bukak nuffnang last week. Bukak bukak web tuh tetiba Oh- Am- Gee! ternampak sesuatu yang mengejutkan bagi aku. Serius tak sangka nuffnang macam nih.


Tataw laa, aku ja laa blogger yang tah hape hape nie maybe yang terkejut berok camni. Blogger yang hebat hebat or dah lama yang dah telan asam garam dulu anggap biasa jaa. Tapi, aishh boleyy lak
BE aku kurang. Aish ok fine, memang tak banyak ponn BE aku. Maleh r nak mention buat malu ja. Tapi tak aci r camni, mana boleyy berkurang lak. Tak puas hati nih!

|Google Images|

So baik remove jaa iklan iklan semua segala jadah yang kasi berat blog aku nih. Letak ponn, nuffnang ja best iklan dia ada orang view. Aku bukannya dapat pa ponn, takat duit naik dua tiga kupang tak payah r. Lagi ponn, sehari blog aku orang TERmasuk ponn sikit jaa, tak sampai 100 ponn. Tuh ponn TER TER TER masuk. Huhhu takpa, sebab aku ponn pemalas tulis entry. Rasa nak type, type. Rasa takmaw type, tak type lah. Well, I busy ohhh!

Nuffnang marah tak aku busuk busukkan nama dia nie? Huh sorri laa eh, sapa suh wat camtuh? Nyampahh! Ala lagiponn, aku bukannya greeeeeeeeaaaaaaaate contributor untuk Nuffnang pon. Apa dia kesah!

Huh bencik kat nuffnang! Boikot!

..........................

Aishh! Baru nak publish entry, gedik gedik cek nuffnang. Naik lak amount BE, lebih dari yang biasa. Dahlerr aku baru remove iklan, satu masalah nak masukkan iklan balik. Aishhhh, bencihhh betoilaaa!

Huhh =,="

18 comments:

Wana Jay said...

sabar sabar
;p

btw suke jugak tomatoman!!
kenape dah tade kartun tuh
sedih
:((

Farhana Jafri said...

hahahaha ade2 je la.. chill okay.. bnyak lg boleh join.. mangaads..exabytes... try cari yg lain.. jgn stick kt nuffnang je.. :)

jemput singgah ANASAURUS :)

CIK GADIS said...

yalah!blog hg trafik sket pon tp duit nuff masyuk..tp aku kak???duit nuff cm cipan,xnaek2...

p/s ; mari berubah ke geng 701

Mr.Kerro said...

huhuh samalah, susah sgt la nuffnang ni

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.moshi moshi.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

xcyber said...

datang sini bawa berita gembira : anda termasuk dalam top 30 .. =)

dya adriza said...

ni blogging sbb duit la ek. sabar k.. saya yg nak dkt 2 thn blogging x pernah dpt BE pun. duit pun dah berapa bulan x naik2. trafik ok je. mmg bengang. tp sbb niat berblogging utk menulis bkn duit, so saya buat x tau je. biar la duit tu. kembali pd niat asal berblogging..

Nurulee said...

@ wana jay
tuh laa. nak tomatoman! hehe xD

Nurulee said...

@ Farhana Jafri
hehehhe yayayya baiklah. da chill skng xD

Nurulee said...

@ Cik Gadis
hoho xdalah masyuk mana ponn, XD

Nurulee said...

@ Mr. kerro
yeayy gang! haha xD

Nurulee said...

@ アヌム ちゃん~~
moshi moshi. thanx! u too ^^

Nurulee said...

@ xcyber
tengkiu tengkiu. yeayy best ^^

Nurulee said...

@ dya adriza
Niat asal mmg utk blogging ja. but once da letak nuffnang, sikit sbnyak tujuannya sbb nk earn duit.

Kita letak iklan, so it should be paid off la.
Kalaw letak, x earn anything. hehe baik remove ja. xD

ejulz said...

camne tak check BE ek? heHe

Anonymous said...

husna2x...
mcm biase, emo~~~~
relax lar girl... =)

Nurulee said...

ain?

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace