Wednesday, June 8, 2011

Lagi Pengakuan Blogger

Assalamualaikum!

Kecoh sana sini pasal kes blogger reveal status dara dalam kalangan blogger, dekat twitter and facebook. Dekat surat khabar Metro last week ponn ada buat review pasal budak budak yang dah insaf mengaku pasal isu kedaraan masing masing. Sibuk masing-masing confess. Mungkin niat mereka hanya nak bagi kesedaran kat orang ramai so that tak ikot jejak langkah tu.

|Google Image|

Malam-malam buta nie aku ponn terdetik nak confess something kat blog nie. Bak kata orang blog nie kononnya diari elektronik. Yalah tuh diari. Diari terbuka maybe? Sila define word DIARY.

Berbalik kepada confession tadi, nothing much nak confess. It just aku
tak pernah join camping seumur hidup. Jenuh bagi sejuta alasan kat cikgu, lecturer nak lari dari camping. But then, petang tadi kawan mak sampai menaiki motor bawak perkhabaran kurang gembira iaitu jemputan menghadiri camping. T.T

Camping tuh 12 hari 11 malam. Bagi aku yang tak pernah camping nie well, agak mancabar r. Lama tuh. Aku no hal nak stay 12 hari. Takda nak homesick homesick derr. Just, aku tak tahan kalaw kat hutan nie dengan segala makhluk Allah yang aku tak dapat nak sayang, cuma boleh takot dan geli geleman ja. Ular, ulat, cacing, pacat, lintah, lipan. Serius, last aku terserempak dengan ular masa dajah 5, aku terus pensan. Demam 3 hari. Penangan terkejut ular punya pasal. Ular ponn terkejut ngan reaksi aku. =,="

Mak abah sokong lak tuh galakkan lagi join kem tuh. Herm, guess I've no other choice melainkan join the camp tuh. This friday registration. Semoga the 12th days there dapat diharungi dengan baik. ^^

22 comments:

Tengku Puteri said...

x suka camping jugak! bdn gatal2 la..mcm2 nk gigit..itu tdak best... huhuhuhu

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahaha~best la camping ni,.have fun je kt sana k,.=))

aini pon pngsan dulu klu jmpe ular ni,.pastu baru lari,.hahaahah

ceritasekupang said...

lama kot sampai 12 hari...mesti mencabar kalau duk dalam hutan...kalau duk chalet best juga...

Nurulee said...

@Tengku Puteri
ahhaa tulaaa. nnt kena prepare insect repellent siap siap lah gamaknya. keke ^^

Nurulee said...

@NURUL AINI NORAZMAN
haha best laa kott. tp cam 12 hari. lama sgt kn? hihi kita bg same reaction kt ular. xD

Nurulee said...

@ceritasekupang
ahhaa memang lama. sadis wooo. tp dgr kata dftr kt chalet. stay xsure kt mna. huhu~

dreamygirl said...

salam..
aduhai..name blog ni no sayoq..
hati2,nanti boleh mempengaruhi orang lain xmao makan sayoq..hu3..peace no war =p

Nurulee said...

@dreamygirl
Salam. InsyaAllah tak. hehe peace ^^,,

EZAN IDMA said...

enjoy je. pandai je nasiht padhl akak tak penah gak. haha

blogtube said...

enjoy... 'dh lama x p camping2 nie... rindunya nak camping dengan kawan cam dulu2 tu...'


blog no sayoQ menjadi salah 1 list terjahan My OBW...

Nurulee said...

@EZAN IDMA
kekeke^^. serius? woahh jarang jumpa gang xpenah camping nie. xD

Nurulee said...

@blogtube
Ramai cakap camping best. herm~ ;)

Hadi said...

tak pernah lagi g camping :)

Nurulee said...

@Hadi
Kiki~ ramai rupanya xnah join camping. xD

M.Y.H.A.S said...

saya suka nature, pernah pegi camping, bagi saya best~ sebab masa camping, saya dapat tgk macam2 perangai kawan2 yang xdisangka~ (perangai yang best ye) hehe

Nurulee said...

@M.Y.H.A.S
hehe igtkan mcm mcm prangai yg xbest xD

ZOMBIE ♥ ♥ ♥ said...

ZOMBIE tak suka camping .. huhu .. tak selesa ..

Nurulee said...

@ZOMBIE ♥ ♥ ♥
samala kita. hi5! xD

Terbelog said...

camping xpe..jgn tuuuttt.. je :0. yelah..aktiviti ni campur laki pompuan

Nurulee said...

@Terbelog
jgn tuttt? apekah itu? (?,?)"

The Crow said...

ahahahahaha... ahahahahaha.. takut ular rupenye. ahahahahaaa... ahahaha.. sy pun takut jgk. =__='

-______- belia benci ular.

Nurulee said...

@The Crow
kuatnyaa gelak! hahaha cepat buat group belia benci ular. nak juin! keke~ >,<